El sorteig de les parcel·les i l’entrega de les claus és l’acte que simbolitza l’inici de la nova temporada del projecte dels Horts Socials per a la Gent Gran, impulsat per la Fundació Julià Reig i els comuns.

En aquesta onzena edició hi participen dinou hortolans –seguint la línia d’edicions anteriors- repartits entre els horts de Cal Cintet de Sispony i els horts del Quart de la Massana. Encara queden sis parcel·les disponibles i, per tant, si algú hi està interessat encara és a temps d’apuntar-s’hi.

Tant el cònsol major, David Baró, com la consellera Francesca Guerrero i la coordinadora del projecte, Ester Segura, han destacat els beneficis d’aquesta activitat saludable, que fomenta la relació amb els participants, a més de la satisfacció de poder consumir els productes que ells mateixos han conreat.

Enguany hi ha quatre nous participants, mentre que la resta repeteixen experiència.

Avui s’han entregat les claus dels horts del Quart, mentre que les de cal Cintet es lliuraran d’aquí a uns dies, ja que s’han hagut de fer obres a l’entrada, a causa dels treballs d’ampliació de la carretera de Sispony.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada