Unicef ha inaugurat aquest dilluns una nova edició dels encants solidaris. Com sempre, els diners que es recaptin estaran destinats a projectes per a la població autòctona del Congo. L´entitat espera igualar, com a mínim, els 9.000 euros de la passada edició.

Aquesta vegada els encants són especials, ja que es liquiden les donacions que l’ONG tenia en estoc d´altres edicions, a preus encara més rebaixats del que és habitual. Com sempre, s’hi pot trobar una mica de tot, des de roba a estris domèstics, perfums, sabates o mobles. Tot i que Unicef no es marca una xifra, en l´edició anterior va recaptar uns 9.000 euros. Ara, quan s´han superat els moments més complicats de la crisi, sembla que la gent mostra més disposició a comprar. Això sí, amb prudència. “Tothom pensa que hem sortit de la crisi i això ja torna a anar molt bé, no. Per tornar a recaptar s’han d’organitzar molts actes, s’ha d’estar sempre demanant a la gent que col·labori”, insisteix la directora d’Unicef, Marta Alberch, qui això sí, defensa que “Andorra és un país solidari”.

Com sempre els diners recaptats aniran a projectes en el Congo, per a la població autòctona. Diners que s´invertiran en educació i serveis bàsics. Fa quinze anys que els encants són una tradició i així continuaran, tot i que des d´Unicef s´anuncia que en un format diferent. Fins divendres es pot visitar aquest mercat solidari, matí i tarda, al carrer de la Sardana número 26 de la capital.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada