Nova edició del Projecte d’Aprenentatge i Servei “Tots som joves, tots som grans”

Avui divendres 35 alumnes voluntaris de 4t d’ESO del col·legi La Salle i avis de la Fundació Sant Hospital i de la Llar Sant Josep s’han conegut dins el Projecte d’Aprenentatge i Servei “Tots som joves, tots som grans”

Avui ha començat una nova edició d’aquest projecte on hi col·laboren l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, el Pla Educatiu d’Entorn, l’Oficina Jove i la Regidoria de Gent Gran, que es va iniciar fa un mes amb una fase d’aprenentatge. Primer, els alumnes van rebre la visita de diferents professionals de la Llar de Sant Josep i la Fundació Sant Hospital i van conèixer de més a prop tots els serveis d’atenció que s’ofereixen als avis, l’equip que treballa amb ells, les activitats que es fan, etc. A continuació, van visitar l’Oficina Jove i van dur a terme diferents tallers per apropar-se a les iniciatives que es tiren endavant des de l’OJAU i des del Pla Educatiu d’Entorn.

En la jornada d’avui s’ha iniciat la fase de servei amb un objectiu clar: treballar el compromís amb les causes solidàries i el desenvolupament cívic, ètic, personal i social dels nois i noies del nostre centre sense oblidar el treball en xarxa amb altres institucions i entitats.