udaEl proper 17 d’octubre està previst que comenci una nova edició del postgrau en Promoció de la salut alimentària, que s’estendrà fins al novembre del 2015. La coordinació acadèmica és assumida per Maria Josep Rosselló. El postgrau té una càrrega de cinc crèdits europeus, que equivalen a una dedicació de 150 hores. Està estructurat en vuit mòduls. Les classes lectives combinaran la teoria i la pràctica, amb presentació i resolució de casos.

Aquest postgrau s’adreça a titulats universitaris que tenen la necessitat i l’interès d’adquirir i ampliar els seus coneixements en nutrició humana i dietètica per poder promocionar la salut alimentària. Els estudiants que hagin superat el procés d’avaluació previst al programa obtindran un diploma de postgrau en promoció de la salut alimentària expedit per la Universitat d’Andorra.

El període de preinscripcions està obert fins al 10 d’octubre del 2014, i aquestes es poden formalitzar a la pàgina web de la Universitat (www.uda.ad). El preu de matrícula és de 885 euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada