El Banc del Temps de la Seu d’Urgell torna a organitzar per demà dissabte, 16 de novembre, un nou mercat de l’intercanvi que se celebrarà de les deu del matí fins a les dues del migdia a la plaça de Les Monges. Aquest mercat, on es podrà bescanviar tot tipus d’objectes, està obert a totes les persones que hi vulguin participar, siguin socis o no del banc del temps.

El mercat d’intercanvi té un doble objectiu: per una banda, fomentar el reciclatge i la reutiltizació d’objectes que ja no es fan servir, i per una altra, realitzar una acció d’interrelació entre els urgellencs i les urgellenques.

La proposta del banc del temps té com a objectiu fomentar les relacions personals i donar vida, mitjançant l’intercanvi, a objectes que han deixat d’utilitzar-se. Aquest mercat també crea i reforça vincles amb d’altres persones, i ja en les edicions passades ha quedat demostrat el seu èxit de convocatòria i participació per parts dels urgellencs i urgellenques.

En els tres primers mercats celebrats es van intercanviar objectes com llibres, discos, petits electrodomèstics, roba, bicicletes, mobles, quadres, etc. que ja no es feien servir, per tal que algú altre els pogués reutilitzar.

Per a més informació es pot trucar al telèfon 973 35 30 57 o enviar un correu electrònic a: bancdeltemps@aj-laseu.cat

Setmana Europea de la Prevenció de Residus

També demà dissabte, i fins el 24 de novembre, tindrà lloc una campanya de recollida de material de segona mà per a tres causes solidàries, en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

Per l’ocasió, la Mancomunitat d’Escombraries de l’Urgellet tindrà del 16 al 24 de novembre un estand instal·lat a la mateixa plaça de les Monges de la Seu d’Urgell on s’hi podran portar totes aquelles coses que guardem a casa i que no fem servir, però que ens sap greu llençar.

Tot el què els ciutadans portin fins aquest estand, la Mancomunitat ho farà arribar a una de les tres botigues de segona mà de la ciutat i els beneficis que se n’obtinguin es destinaran al Projecte Aliments per la Solidaritat, al Taller Claror i a Càritas.

Aquesta acció permet ser solidari i a la vegada protegir el medi ambient en generar menys residus.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada