Nova edició del Banc del Temps de la Seu

El Banc del Temps de la Seu d’Urgell torna a organitzar per dissabte, 16 de novembre, un nou mercat de l’intercanvi que se celebrarà de les deu del matí fins a les dues del migdia a la plaça de Les Monges. Aquest mercat, on es podrà bescanviar tot tipus d’objectes, està obert a totes les persones que hi vulguin participar, siguin socis o no del banc del temps.

El mercat d’intercanvi té un doble objectiu: per una banda, fomentar el reciclatge i la reutiltizació d’objectes que ja no es fan servir, i per una altra, realitzar una acció d’interrelació entre els urgellencs i les urgellenques.

La proposta del banc del temps té com a objectiu fomentar les relacions personals i donar vida, mitjançant l’intercanvi, a objectes que han deixat d’utilitzar-se. Aquest mercat també crea i reforça vincles amb d’altres persones, i ja en les edicions passades ha quedat demostrat el seu èxit de convocatòria i participació per parts dels urgellencs i urgellenques.

En els tres primers mercats celebrats es van intercanviar objectes com llibres, discos, petits electrodomèstics, roba, bicicletes, mobles, quadres, etc. que ja no es feien servir, per tal que algú altre els pogués reutilitzar.

Per a més informació es pot trucar al telèfon 973 35 30 57 o enviar un correu electrònic a: bancdeltemps@aj-laseu.cat