Ja s’ha posat en marxa la segona edició de ‘Música a la fresca’, la proposta adreçada als grups musicals locals, de qualsevol estil i gènere musical, formats per joves de 16 a 35 anys perquè puguin actuar en públic durant dues nits d’estiu a places de la Seu d’Urgell.

La regidora de Joventut de l’Ajuntament urgellenc, Sílvia Iscla, remarca respecte a aquesta iniciativa que “creiem interessant dur a terme projectes on es doni a conèixer el talent dels joves urgellencs. Al mateix temps també és una bona manera d’amenitzar les places del municipi aprofitant el bon temps de l’estiu”.

Aquesta iniciativa, una de les accions del Pla Local de Joventut 2016-2019 de la Seu d’Urgell, pretén donar suport i promocionar els grups locals de música jove, tot creant espais d’actuació musical al territori i reconèixer la importància de la creativitat en el jovent.

Com participar-hi

Els components dels grups que hi vulguin participar han d’estar empadronats a la Seu o en qualsevol altra població de la comarca de l’Alt Urgell. Com a criteri de selecció es tindrà en compte l’originalitat i la qualitat de les propostes musicals.

Per fer les inscripcions cal enviar un correu electrònic a joventut@aj-laseu.cat posant de remitent del correu “música a la fresca’18”. En el cos del correu s’ha d’indicar: noms i cognoms de tots els components dels grups; telèfon de contacte d’un o més membres del grup; un vídeo o link amb alguna actuació del grup; i un rider tècnic.

Les nits

Les actuacions musicals se celebraran el dijous 5 de juliol i el dijous 2 d’agost, de les 21.30 a 23 hores, en places de la Seu d’Urgell. Cadascuna de les nits hi actuaran dos grups musicals.

Per a més informació es pot acudir a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, trucar al telèfon 973355608 o bé enviant un whatsapp al 607866902, o correu a joventut@aj-laseu.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada