trobadaMontferrer celebra un any més, dilluns de Pasqua, el tradicional Aplec de la Trobada. Dins de l’objectiu de reactivar aquesta festa, enguany es compta novament amb la col·laboració de l’Escola Els Agols, que encapçala l’organització.

El cartell de l’Aplec de la Trobada inclou una arrossada per als participants. El preu és d’11 euros amb tot inclòs i de 10 euros per als qui ja portin plat, coberts i got. Les places són limitades. També es farà una processió, sardanes, vermut, concurs de mones artesanals i ball.

El centre de primària del poble manté activa la recollida de fotografies antigues de l’Aplec. La iniciativa pretén recollir imatges històriques de les activitats que se celebraven durant la festa. Per això, l’escola fa una crida als particulars perquè aportin les imatges de què disposin. Les instantànies poden portar-se a l’escola, on seran digitalitzades i retornades als seus propietaris.

Aquesta campanya s’emmarca en el projecte ‘L’escola adopta un monument’, al llarg del qual els nens i nenes del centre Els Agols han estudiat l’església de la Mare de Déu de la Trobada, i que culmina dilluns vinent amb l’Aplec.

Text: Ràdio Seu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada