El Govern ha aprovat la convocatòria d’una nova prova d’aptitud per exercir la professió d’agent i gestor immobiliari. La unitat de Comerç i Consum del ministeri d’Economia i Territori ha considerat aquesta nova convocatòria tenint en compte el fet que fins a 26 candidats provinents d’anteriors convocatòries gaudeixen encara del dret a examinar-se, atès que no han exhaurit les tres convocatòries a que dóna dret la inscripció, i al mateix temps s’han rebut noves demandes d’informació i d’inscripció que, segons el Govern, palesen un cert interès per la prova.

Les persones interessades en aquesta prova han de lliurar la sol·licitud corresponent, amb el format oficial, al Servei de Tràmits del Govern. El període d’inscripció a la prova d’aptitud s’iniciarà el proper 3 de febrer i es tancarà a les 14 hores del 7 de març. La inscripció donarà dret a presentar-se tres vegades a la prova sense haver de tornar a pagar.

Els candidats que han obtingut la qualificació de no apte en proves anteriors i que no hagin exhaurit les tres convocatòries podran presentar-se, de manera que en aquest cas hauran de comunicar-ho per escrit a la Unitat de Comerç i Consum del Ministeri d’Economia i Territori.

La prova d’examen es desenvoluparà el dia 27 de juny del 2014 a les 10hores hores a la seu de la Universitat d’Andorra, a Sant Julià de Lòria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada