El Govern, a proposta del titular d’Economia, Competitivitat i Innovació, Gilbert Saboya, ha aprovat l’edicte per a la convocatòria extraordinària de la prova d’aptitud per exercir la professió d’agent immobiliari per als examinats l’any 2016 que no van passar la nota de tall, prevista per als dia 11 i 12 d’octubre del 2018. Aquest edicte respon a la sentència emesa pel Tribunal Superior de Justícia, notificada al Govern el 20 de març, que declara que es procedeixi a una nova convocatòria, sense costes, prèvia publicació dels criteris d’avaluació de tall.

En aquesta convocatòria extraordinària només hi podran concórrer els examinats no aprovats en la convocatòria del 2016. Pel que fa a la convocatòria del 2018, aprovada en Consell de Ministres el passat 31 de gener, la prova d’examen està prevista el pròxim 29 de juny a les 10 h del matí a la Universitat d’Andorra.

Des de l’any 2002, el Govern ha convocat anualment una o dues convocatòries de la prova d’aptitud per exercir la professió d’agent immobiliari, fins a arribar, avui dia, a 25 convocatòries. Entre el 2002 i el 2016 van prosperar 23 convocatòries sense la publicació dels criteris d’avaluació i de la nota de tall. L’any 2016, un dels examinats que no va superar la prova, va interposar recurs al·legant el desconeixement formal de la nota de tall. A partir d’aquest moment, en la convocatòria de l’any següent, la nota de tall es va publicar en l’edicte corresponent.

Tot i que en primera instància, el Tribunal de Batlles va desestimar la demanda del recurrent, reconeixent l’argument del Govern que al·legava que la convocatòria havia estat acceptada i consentida per totes les parts fins que la prova havia esdevingut ferma, el Tribunal Superior va decidir, el passat mes de març, que tots els criteris han de ser coneguts en convocar la prova i que, per tant, s’havia de realitzar un nou examen pels aspirants que no van superar la prova del 201

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada