El pròxim dimecres 29 de maig s’obre la convocatòria per a sol·licitar una prestació per al pagament del lloguer per l’any 2013. Aquest ajut l’impulsa l’Agència de l’Habitatge de Catalunya de la Generalitat de Catalunya, i compta amb la col·laboració del servei d’habitatge de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell i d’Habitatge i Urbanisme La Seu (HIULS).

La novetat que presenta aquesta convocatòria és que els ajuts són oberts a tothom, especialment adreçats als joves. Cal remarcar que fins ara només tenien dret a rebre-la els antics perceptors. La regidora de Joventut de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Meritxell Planes, n’ha volgut destacar que “aquests ajuts són una mesura més per afavorir l’emancipació dels joves davant la situació econòmica actual”.

Per informar i explicar sobre el contingut d’aquests ajuts tindrà lloc demà dimarts 28 de maig a les 10 del matí una reunió oberta a tothom que hi estigui interessat a percebre aquesta prestació. La reunió es farà al Centre cívic l’Escorxador de la Seu d’Urgell.

Les sol·licituds per a poder accedir a aquest ajut es poden lliurar a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, demanant hora prèvia.

A qui va dirigit?

Aquests ajuts per fer front al pagament de lloguer van adreçats a famílies que tinguin ingressos baixos, a qui el cost de l’habitatge pot situar-les en risc d’exclusió social.

Les persones que poden accedir a aquestes prestacions han d’acreditar la residència legal a Catalunya durant un mínim de 5 anys; que siguin titulars d’un contacte de lloguer d’habitatge destinat a domicili habitual i permanent; i no pagar un lloguer mensual per l’habitatge superior de 400 euros a la demarcació de Lleida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada