sang

La Creu Roja Andorrana amb el suport del Ministeri de Salut i Benestar, el Servei Andorrà d’Atenció Sanitària i el Banc de Sang i Teixits de Catalunya portarà a terme la tercera i darrera campanya de l’any de donacions de sang.

La col·lecta de sang es farà dimarts 25 i dimecres 26 de novembre entre les 11 i les 14 hores i, a la tarda, entre les 16.30 i les 21.30 hores. Pot participar-hi tothom que tingui entre 18 i 70 anys, que estigui bé de salut i que no hagi donat sang els últims dos mesos. No s’hi pot anar en dejú, sinó que cal haver fet prèviament un àpat normal. Tenir el colesterol elevat no és un inconvenient.
Això sí, només es poden fer tres donacions a l’any en el cas de les dones i, pel que fa als homes, fins a quatre.

La primera col·lecta de sang d’enguany va ser el març passat i en dos dies es van sumar 224 donacions, que van marcar un bon inici de la campanya. A aquesta xifra s’hi afegeixen les també 224 que es van aconseguir el juny amb una campanya que va recórrer, durant una setmana, les set parròquies. Així, fins a aquest punt de l’any se n’han sumat 448. Pel que fa al 2013, es van
arribar a sumar 1.047 donacions entre totes les campanyes que es van dur a terme.

Les donacions es poden fer a les instal·lacions d’Assegurprevenció, al carrer Pau Casals 10, 3a planta, d’Andorra la Vella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada