Nova campanya de donació de sang de la Creu Roja

Imatge d'una campanya anterior (Creu Roja Andorrana)
Imatge d’una campanya anterior (Creu Roja Andorrana)

La Creu Roja Andorrana anuncia la segona campanya de donació de sang de l’any, que es durà a terme els dies 9, 10 i 11 de juliol, de dimarts a dijous. L’organització convida a tots els ciutadans a “participar en aquesta noble causa que salva vides”. L’esdeveniment tindrà lloc al Centre de Congressos d’Andorra la Vella i l’horari serà d’11:00 a 14:00 i de 16:00 a 20:00 h.

Els requisits per a donar sang inclouen tenir entre 18 i 70 anys, pesar més de 50 quilos, haver esperat un mínim de dos mesos des de la darrera donació, no estar en dejú i “tenir ganes d’aportar i marcar la diferència”. 

Aquesta iniciativa compta amb el suport del Comú d’Andorra la Vella, el Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS), el Banc de Sang i Teixits de Catalunya, la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia, l’Organització Catalana de Trasplantaments i el Centre Comercial Andorrà Super U. 

Es pot fer la inscripció en tan sols 3 clics a través del següent enllaç: https://donarsang.gencat.cat/ca/vull-donar/cita/recollida/poblacio/9010/andorrala-vella/.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

[do_widget id=category-posts-pro-64]