Nova aula d’estudi jove a Montferrer i Castellbò

Cartell anunciant l’Aula d’Estudi Jove a Montferrer i Castellbò
Cartell anunciant l’Aula d’Estudi Jove a Montferrer i Castellbò

Aquesta setmana ha entrat en funcionament l’Aula d’Estudi Jove a Montferrer i Castellbò, un nou projecte de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell (OJAU). La proposta, que s’adreça a nois i noies a partir de 10 anys, es porta a terme cada dijous, de 5 a 7 de la tarda, al local social de Montferrer. Es tracta d’un espai d’entrada lliure i no cal inscriure’s prèviament. 

L’Aula d’Estudi Jove té com a objectiu principal facilitar als estudiants un lloc on estudiar, fer deures o elaborar treballs en grup. La iniciativa també inclou assessorament en la recerca d’informació, elaboració d’esquemes i resums, tècniques d’estudi, organització i planificació del temps, i gestió de l’agenda, entre altres qüestions. En tot moment els usuaris estaran acompanyats d’una persona dinamitzadora i de suport.

El servei vol esdevenir un espai de trobada juvenil i arribar al màxim de nois i noies de la comarca per tal de donar resposta a les necessitats de l’alumnat que no viu a prop d’un centre educatiu o una biblioteca. “La voluntat final és facilitar l’accessibilitat a aquesta tipologia d’espais i de recursos a persones de llocs i realitats socioeconòmiques diferents”, s’ha destacat des de l’OJAU.Aules d’estudi també a la Seu d’Urgell i Oliana

L’Aula d’Estudi Jove, per a joves a partir de 12 anys, ja està operativa a la Seu des del mes de febrer i s’obre cada dijous de 4 a 7 de la tarda, a la sala gran de l’Escorxador. D’altra banda, el passat 10 d’abril va començar l’Aula d’Estudi Jove d’Oliana, que funcionarà cada dimecres de 4 a 2/4 de 7 de la tarda a l’Espai Jove d’Oliana.

TOTES LES NOTÍCIES