Nova activitat per a apropar l’exposició SONS als usuaris del Carnet Jove Andorra

Imatge de l'afterwork celebrat el 2023 (Carnet Jove Andorra)
Imatge de l’afterwork celebrat el 2023 (Carnet Jove Andorra)

El Carnet Jove Andorra i el Museu Carmen Thyssen Andorra (MCTA) organitzen una nova edició del seu ja consolidat afterwork amb l’objectiu d’apropar l’art als joves d’una manera lúdica. L’activitat, destinada a joves de 18 a 30 anys, tindrà lloc el proper dimecres, 5 de juny, a les 19 hores. El marc de referència és l’exposició “SONS. Analogies Musicals a la Pintura”, mostra que pretén aprofundir en la sinestèsia entre les arts visuals i les arts sonores.

L’afterwork combinarà una visita guiada a l’exposició amb proves i reptes que desafiaran tots els sentits dels assistents. A més a més, els joves participants podran gaudir d’una estona de música i piscolabis per a poder compartir experiències entorn de l’exposició.

L’esdeveniment es desenvoluparà a porta tancada i tindrà una durada aproximada d’una hora i mitja. Hi poden participar totes les persones de 18 a 30 anys, usuàries del Carnet Jove. La inscripció és gratuïta fins a completar l’aforament i cal inscriure’s a través del web carnetjove.ad/afterwork.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins de la col·laboració i el compromís que l’associació i el museu mantenen, on s’inclou l’organització d’activitats adreçades al públic jove i la reducció en el preu de l’entrada al museu per a joves d’Andorra i d’Europa posseïdors d’un Carnet Jove.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES