Nous vols a l’aeroport Andorra-la Seu

L’aeroport d’Andorra-la Seu rebrà a partir del 9 de març, i durant un mes, vols comercials que el connectaran amb les ciutats de Marsella, Palma i Madrid. La nova campanya de connexions ha estat impulsada per l’empresa turística urgellenca Viatges Regina, que aposta novament per la pista pirinenca després que al 2015 ja va ser pionera a promocionar, a l’estiu, vols amb origen o destinació a la instal·lació ubicada a Montferrer. 

Segons ha explicat a RTVA el director del grup Regina, Albert Vinseiro, la intenció és novament “demostrar que hi ha un mercat interessat en aquesta oferta” i poder servir d’exemple per a companyies que després els vulguin agafar el relleu. Tot i això, després d’anteriors experiències que no han tingut continuïtat o que ni tan sols han iniciat els vols -com va ser el cas del projecte fallit d’Air Andorra-, Vinseiro assegura que han volgut concretar l’oferta amb “companyies serioses” i assegura que els vols es duran a terme i tindran demanda.

En aquest sentit, aquesta promoció s’adreça bàsicament a clients amb poder adquisitiu aly que vulguin fer una estada a Andorra o al Pirineu català a la part final de la temporada d’esquí. Andorra TV també ha detallat que els viatges es faran a través de Twin Jet, línia associada a Air France, amb un avió amb capacitat per a tot just una vintena de persones. Albert Vinseiro afirma que consideraran com tot un èxit poder omplir el 60% de les 700 places que oferiran. El preu serà de 100 euros per viatge i els horaris estan pensats per a estades d’un, tres o cinc dies o bé d’una setmana sencera. També s’oferirà l’opció de packs que incloguin d’altres serveis com ara l’allotjament o bé els forfets d’esquí.

L’alcalde de la Seu, Albert Batalla, ha valorat positivament aquesta iniciativa, després d’un 2017 en què l’aeroport Andorra-la Seu ha multiplicat per més de cinc les operacions comercials respecte l’any anterior. Batalla ha lamentat les traves del Govern espanyol, que segueix sense concedir l’homologació per operar amb GPS en cas de mal temps, però subratlla que “malgrat que l’Estat no desencalla” aquesta petició, “hi ha companyies que aposten per l’aviació comercial i turística” a la pista pirinenca.

TOTES LES NOTÍCIES