fronteraEl director general de la Policia espanyola ha presentat aquest matí els nous vehicles que s’han adquirit per reforçar la seguretat de les fronteres. La Policia Nacional d’espanya compta des d’avui amb 69 vehicles uniformats més que serviran per millorar la presència policial i tasca preventiva en aquelles demarcacions amb major incidència en matèria d’estrangeria i fronteres. Es tracta de 35 combis, 10 tot terrenys, 10 cel·lulars i 14 zetes que ajudaran a millorar la tasca de prevenció, l’accés a zones de difícil orografia, el desplaçament d’agents i el trasllat de ciutadans. Els automòbils aniran retolats amb la paraula “FRONTERES” per posar de manifest l’ús exclusiu per al qual han estat concebuts, facilitar la identificació del vehicle i accentuar l’especialització dels agents.

Els 14 cotxes radiopatrulla tipus Z i les 35 combis facilitaran el desplaçament d’agents especialistes en matèria d’estrangeria i fronteres, així com la realització d’un major nombre de patrulles preventives. En zones abruptes en què l’orografia del terreny sigui difícil, els vehicles tot terreny facilitaran la tasca als agents permetent l’accés i la realització de controls en aquests llocs. La presència de mòbils garantirà el trasllat d’estrangers amb la màxima seguretat tant per als policies com per als ciutadans.

Retolats amb la paraula ” FRONTERES “

Els vehicles han d’anar proveïts amb un rètol amb la paraula ” FRONTERES ” per posar de manifest l’ús exclusiu per al qual han estat concebuts, facilitar la identificació del vehicle i accentuar l’especialització dels agents. Aquests vehicles permetran realitzar una tasca integral en matèria d’estrangeria i fronteres i seran distribuïts principalment a Ceuta, Melilla, Algesires, Tarifa , La Línia de la Concepción, Motril, Màlaga, Alacant, Almeria, Tenerife, Las Palmas, València, Vigo, la Seu d’Urgell, Barcelona i Madrid .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada