Nous Recursos Grup ajudarà els emprenedors a posar en marxa les seves empreses en l’àmbit tecnològic o de la innovació

Miquel Huguet Viñas, Economista, Empresari i Emprenedor, ha constituït al Principat d’Andorra, aprofitant el pla d’obertura engegat l’any passat per el Govern, una empresa per donar suport estratègic i recolzar el finançament a projectes innovadors i de base tecnològica que es constitueixin a Andorra i precisin de capital.

Nous Recursos Grup de Miquel Huguet SL. (societat Andorrana constituïda a Juliol de 2012) és una empresa de recerca de finançament per projectes tecnològics o d’innovació en fase embrionària amb l’objectiu d’avaluar el seu potencial de mercat i viabilitat empresarial, tutoritzar i recolzar el pla de negoci fins a obtenir finançament per poder materialitzar el projecte en empresa.

L’empresa compta amb un grup d’inversors privats (business angels i fons de capital risc) que poden invertir en els projectes avaluats, al mateix temps espera poder comptar amb inversors andorrans que actualment inverteixen en fons de capital risc estrangers com a potencials inversors per projectes andorrans.

L’equip promotor té mes de catorze anys d’experiència i ha assolit mes de 4,5M€ en finançament per materialitzar alguns dels projectes avaluats.

Els “family offices” que fa pocs anys invertien els excessos de liquiditat en mercats organitzats o en el sector immobiliari, fa ja algun temps que ja no inverteixen als esmentats sectors per raons evidents però segueixen tenint excés de liquiditat que poden i volen invertir en projectes d’alt nivell de valor afegit, i axó ho troben en els projectes d’innovació i tecnològics.

Els potencials inversors normalment inverteixen en projectes que puguin doblar com a mínim la seva inversió en un màxim de tres o quatre anys.

TOTES LES NOTÍCIES