Nous nomenaments de directius al SAAS

El Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS), continuant amb el desenvolupament de la nova estructura assistencial del SAAS, ha nomenat una Sotsdirecció Assistencial i dues Coordinacions Assistencials. La implantació del nou model organitzatiu respon a l’aprovació del Reglament de creació de la Direcció assistencial i la Direcció econòmica i de recursos generals del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària.

Després del nomenament del nou Director Assistencial, el Dr. Joan Martínez Benazet, el Consell Directiu del SAAS ha nomenat Carme Curcó com a Sotsdirectora Assistencial, plaça convocada mitjançant edicte públic.

També s’han nomenat dues coordinadores assistencials amb un procés de selecció fet per via de convocatòria interna al SAAS.

D’un banda, la  Coordinació Assistencial del Centre Sociosanitari El Cedre, que recau en Anna Maria Flujas, que ha estat exercint com a infermera referent del sociosanitari, des de la fusió amb la Residència Solà d’Enclar, ara fa dos anys i mig.

I d’altra banda, també via convocatòria interna, s’ha nomenat a Anna Xandri com a Coordinadora Assistencial d’Atenció Primària. Xandri és infermera del Centre d’Atenció Primària d’Escaldes-Engordany i en una etapa anterior havia estat directora adjunta d’Atenció Primària. 

Les dues coordinacions estan sota la direcció estratègica de la Direcció Assistencial i la Sotsdirecció Assistencial del SAAS.

(Text: SAAS)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.