guardi-acivilLa subdelegada del Govern a Lleida, Inma Manso, juntament amb el tinent coronel de la Comandància de la Guàrdia Civil de Lleida, Jorge Montero, han presidit aquest dimecres l’acte de presentació oficial de 23 guàrdies civils que en els últims dies s’han incorporat a diferents unitats de la Comandància de Lleida.

La subdelegada del Govern els ha donat la benvinguda i els ha desitjat molta sort en l’exercici de la seva professió.

Un total de 15 guàrdies civils han obtingut la primera destinació en l’escala de caps i guàrdies, després d’haver realitzat un període de formació en les Acadèmies de la Guàrdia Civil a Baeza o Valdemoro i haver dut a terme pràctiques durant un any en diferents comandàncies d’Andalusia, la Comunitat de Madrid, la Comunitat Valenciana i les Illes Balears.

D’aquests guàrdies civils, 5 són dones i 10 són homes. La seva edat mitjana és de 28 anys i ocuparan destinació en les localitats de la Seu d’Urgell, Tremp, la Pobla de Segur, Ponts i Solsona.

També han estat destinats 8 guàrdies civils més que ja ocupaven prèviament altres unitats, 7 dels quals en altres comunitats autònomes. Han obtingut destinació amb caràcter voluntari en unitats de la Comandància de Lleida a les localitats de Lleida, Balaguer, Alcarràs, la Seu d’Urgell i Solsona. Hi ha una dona i 7 homes.

Amb aquestes incorporacions es garanteix un grau de cobertura adequat en les unitats de la Comandància de la Guàrdia Civil de Lleida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada