Nous espais disponibles als centres esportius d’Encamp i del Pas de la Casa

El solàrium exterior del centre esportiu del Pas de la Casa
El solàrium exterior del centre esportiu del Pas de la Casa. Foto: Comú d’Encamp

El Comú d’Encamp va reobrint de forma esglaonada els diferents espais dels centres esportius, així des d’ahir dilluns els vestidors i dutxes del Complex ja estant en funcionament, de manera que quan es reserva a través de l’apliacació web per la utilització de la instal·lació s’ha de preveure també l’ús de les dutxes i vestidors. Al Centre Esportiu del Pas ja van entrar en funcionament la setmana passada.

Per altra banda també s’obre l’espai de solàrium exterior que en el cas del Complex tindrà un horari de 10 h a 13 h i de  14 h a 17 h, amb una capacitat de 10 persones. En el cas del Centre esportiu al Pas de la Casa, l’horari serà de 11 h a 17 h amb una capacitat de 5 persones. Serà necessari reservar a través de l’aplicació informàtica disponible al web del comú o als telèfons 732700 (Complex) 755111 (Centre Esportiu). Per a l’ús de l’espai de solàrium exterior els usuaris han de portar una tovallola per utilitzar exclusivament a les hamaques.

Per altra banda els usuaris que disposin d’abonament poder fer ús de la piscina exterior de La Mola al Prat Gran, mentre les piscines cobertes estiguin tancades per les millores que s’hi estant realitzant.

Les instal·lacions esportives es netegen i desinfecten de forma periòdica durant la jornada. Es recorda que l’ús de la mascareta en el recinte interior és obligatori i que cal rentar-se les mans, tant a l’entrar com al sortir.

TOTES LES NOTÍCIES