Nou  traspàs, el quart, de clients de BPA a Vall Banc. En l’anomenat banc dolent restarien prop de 1.000 milions d’euros. Per altra banda, darrerament s’han acceptat a tràmit set demandes judicials contra el darrer traspàs i dos de la cooperativa Raiffeissen contra anteriors migracions.

Aquest dimecres el BOPA publica una resolució de l´AREB en la qual accepta canviar la catalogació d´alguns clients bloquejats a BPA, passant-los de no aptes a aptes, i per tant traspassables a Vall Banc.

En la darrera transmissió d’actius i passius, que es va fer el 2 de maig, van migrar 300 clients i 480 comptes bancaris, amb un volum aproximat de 100 milions d’euros. Actualment podrien restar a BPA uns 1.000 milions d’euros.

El BOPA també reflecteix que la justícia ha acceptat a tràmit 7 demandes de particulars i empreses contra la darrera resolució de l’AREB de traspàs d’actius de BPA a Vall Banc. A més, la justícia també ha donat llum verd a dues demandes més de la cooperativa Raiffessen contra anteriors decrets de migracions d’actius des de l’anomenat banc dolent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada