Demà dijous, 23 de maig, a les vuit del vespre tindrà lloc un nou tast comentat de formatge a càrrec de Salvador Maura de la formatgeria artesana Mas d’Eroles dins del cicle Parlem de Formatges que organitza l’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat de la Seu d’Urgell.

Els participants podran fer un tast de formatges de vaca d’aquesta formatgeria d’Adrall. També se’ls hi explicarà la importància de la llet crua i el procés de fermentació de la llet.

Per assistir cal treure un tiquet de 8 euros al mateix Espai Ermengol de manera anticipada, i 10 euros el mateix dia de la sessió.

 

Més tastos de formatges

L’Espai Ermengol té preparats més tastos comentats de formatges de cara a finals de primavera i al llarg de l’estiu.

Pel 20 de juny hi ha organitzat un tast amb formatges de la Cooperativa Cadí; el 25 de juliol serà el torn de Serrat Gros d’Ossera i el 22 d’agost la sessió tornarà a repetir Salvador Maura però amb formatge d’ovella.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada