La Universitat d’Andorra (UdA), dins del marc del Cicle de Perfeccionament Professional 2016, oferirà el mes vinent un nou seminari. Aquesta formació, finançada amb la col·laboració d’un banc s’impartirà a la mateixa Universitat.

Tècniques de negociació i resolució de conflictes (2a edició). 3 i 4 de juny. Termini de preinscripció: 2 de juny. Preu: 80 euros. Els objectius són reflexionar sobre les característiques d’un entorn de negociació i les pautes per emprendre un procés de negociació, desenvolupar competències personals per afrontar qualsevol tipus de negociació, conèixer la metodologia de la negociació i la seva aplicació pràctica, aprendre les estratègies i les tàctiques més importants per emprendre una negociació amb èxit i aplicar la metodologia de negociació a la solució de conflictes.

La Universitat d’Andorra, conscient que la divulgació científica no s’ha de limitar a l’ensenyament reglat, sempre ha basat la seva planificació en l’obertura mitjançant la difusió dels coneixements que li són propis entre la societat andorrana en general. En aquesta línia, ha organitzat, des de l’any 1996, el Cicle de Perfeccionament Professional (CPP), adreçat als estudiants del darrer curs de les formacions i obert als professionals del país. Mitjançant el CPP es pretén oferir als alumnes que finalitzen els estudis i als professionals formació altament especialitzada en els seus àmbits.

Les inscripcions es formalitzen al web www.uda.ad.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada