El Govern aprova un nou decret que dóna continuïtat el programa extraordinari de finançament d’empreses i negocis de clients de Banca Privada d’Andorra. El present programa destina un total de 20 milions d’euros i ha de permetre que les empreses del país que operaven amb BPA no es vegin afectats per les restriccions operatives del banc. El decret renova els dos anteriors aprovats pel Govern amb la mateixa finalitat.

El nou decret determina la distribució dels imports en funció de la tipologia de pagaments. Del total de 20 milions d’euros aprovats es destinaran 16 milions als pagaments nacionals i 4 milions als internacionals, donat que fins al moment, les demandes de crèdit per als pagaments nacionals han estat més elevades que les demandes per als pagaments internacionals.

Aquest programa de finançament permetrà donar continuïtat a les operacions de crèdit aproves en el marc dels anteriors decrets i també donarà l’oportunitat a empreses i negocis que no s’hagin acollit als anteriors decrets.

Mitjançant aquesta llei, en l’avançament de resolució del procés que està duent a terme l’AREB, el Govern continuarà garantint fins al 30 de juny del 2016, la liquiditat d’empreses i negocis que operen preferentment amb BPA.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada