cinto

Internet ha proporcionat un entorn cada vegada més favorable per a la difusió de continguts audiovisuals. Els usuaris poden accedir a una quantitat ingent de material, creat o no per professionals. El consum dels audiovisuals ha quedat desvinculat de les pantalles del cinema i de la televisió i s’ha enriquit amb l’aparició de nous formats, alguns interactius i multiplataforma.

Aquest llibre, escrit per Cinto Niqui, Doctor en Ciències de la Comunicació, recull més de 1000 títols d’obres audiovisuals i webs que han destacat en la història d’Internet i la telefonia mòbil fins a l’any 2012. Al costat de les pel·lícules i als canals de televisió conviuen els tràilers, els videoclips, les animacions Flash, els «machinima”, les webs i moviseries, els vídeos generats pels usuaris i els videoblocs.

A més de la cronologia explicativa, per facilitar el coneixement i el possible visionat a Internet, al final del llibre es fa el recull de totes les obres audiovisuals esmentades: 415 obres i webs de cinema, 225 espais i canals de TV, 193 webs, 89 vídeos generats pels usuaris, 54 peces d’art electrònic, 15 videoblogs, 10 «machinima”, 8 moviseries i 8 càmeres web.

L’obra és una revisió i ampliació del llibre Cronologia dels primers 15 anys de l’audiovisual a Internet, publicat en 2012.

Els primers 20 anys de continguts audiovisuals a Internet. 1000 obres i webs. Editorial UOC. (e-pub)

Per Tecnonews / AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada