Amb l’objectiu de mantenir la pista en les millors condicions fins al final del meeting, els organitzadors de les GSeries 2019 han optat per fer un canvi d’horaris durant la primera jornada de competició. Aquest canvi serà efectiu a partir de la G3 (16 i 17 de febrer).

Així doncs, el timing horari del dissabte a la tarda serà molt semblant al qual es feia durant les primeres edicions de la GSeries, quan només competien les categories de vehicles de tracció total i els de tracció davantera.

L’horari, que podrà variar lleugerament en funció de la inscripció, serà el següent:
La categoria GS2, competirà en solitari durant el dissabte al matí, entre les 9.00 i al voltant de les 11.30 hores. A continuació, es detindrà l’activitat competitiva en pista, amb la finalitat de preservar el gel durant les hores més càlides del dia.

A partir de les 17.00 hores es reprendrà l’activitat amb els vehicles de les categories GS i 2RM, que intercalaran les diferents mànigues fins a les finals. Al voltant de les 21.00 hores s’iniciaran les esmentades finals que acabaran al voltant de les 22.00 hores.

La segona jornada de competició, la del diumenge en la qual els Car Cross i els Side by Side són els protagonistes, no tindrà cap variació. És a dir, les mànigues i les respectives finals de cadascuna de les categories es correran entre les 9.00 i les 13.00 hores, aproximadament.

El calendari que resta de les GSeries 2019 és el següent:
16 i 17 de febrer     G3
23 i 24 de febrer     G4
2 i 3 de març          G5

La pròxima cita en el Circuit Andorra – Pas de la Casa serà el dissabte (16 de febrer) a les 9.00 hores, per a començar la disputa de la categoria GS2 de la G3.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada