Des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell s’ha organitzat un nou curs de fotografia i retoc digital de nivell bàsic i de 30 hores de durada que s’iniciarà el pròxim dilluns 3 de febrer i que s’allargarà fins el dia 9 d’abril.

El curs, que serà impartit per Adrià Ventura Díez, tindrà lloc els dilluns i dimecres de les 19 a les 20.30 hores, a l’Escola Municipal d’Art de la Seu d’Urgell.

Els continguts del curs són conèixer els diferents paràmetres de la càmera; balanç de blancs, iso, diafragma, obturador, autofocus i bloqueig de mirall, entre d’altres usos de l’aparell fotogràfic.

També es treballarà amb l’objectiu com les diferents distàncies focals, zooms i teleobjectius.

S’impartirà teoria i pràctiques de composició de llum, color, blanc i negre, profunditat de camp, velocitat i retrat.

Es treballarà també l’edició amb el programa Photoshop (capes d’ajust, nivells, corbes, correcció selectiva, etc. I s’ensenyarà com crear els propis pinzells de Photoshop, així com la preparació d’arxius tant per la impressió com per Internet.

Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell. Les inscripcions ja estan obertes fins a omplir les places, que són limitades. El preu el curs és de 150 euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada