Nou cicle de xerrades per als joves que busquen feina temporal a l’hivern

Sis grups empresarials expliquen a La Central les ofertes laborals de què disposen per als períodes de vacances. La primera s’ha fet aquesta tarda i la següent serà el divendres 15 a les 19 hores.

El cicle de xerrades laborals que organitza el Servei de Joventut del Comú d’Andorra la Vella torna aquesta tardor amb dues trobades entre empresaris i joves que busquen feina per als períodes de vacances. En aquesta ocasió hi participen sis grups empresarials (Viladomat, Grup Pyrénées, Germans Cruz, Perfumeries Júlia, Via Moda i Centre Comercial Andorrà) i el Servei d’Ocupació del Govern per explicar com s’organitzen i els perfils laborals que sol·liciten, posant especial èmfasi en les feines temporals per a l’hivern i les necessitats concretes que tenen.

La primera xerrada ha tingut lloc aquesta tarda a La Central davant d’una trentena d’assistents, mentre que la propera serà el divendres vinent, 15 de novembre, a les 19 hores. El conseller de Joventut, Participació ciutadana i Esports, Alain Cabanes, ha explicat que enguany una de les trobades s’ha volgut programar en divendres per facilitar així l’assistència als joves que estudien fora d’Andorra i que venen els caps de setmana.

El Servei de Joventut programa dos cicles a l’any, un a l’hivern i un a l’estiu, enfocats a facilitar la inserció laboral dels joves estudiant, ja que per a molts és el seu primer contacte amb el mon laboral. Des de l’any 2015 més d’un centenar de joves hi han passat i han tingut l’oportunitat d’entregar el currículum en mà a les empreses. Cada any es procura que hi participin companyies de la parròquia prioritàriament, de diferents sectors, per explicar la seva filosofia i les diferents opcions laborals que tenen a disposició.

TOTES LES NOTÍCIES