Nou augment generalitzat dels preus dels carburants

Sortidors de carburants
Sortidors de carburants. Foto: Arxiu.

Durant el mes de setembre del 2021, s’ha produït un augment generalitzat dels preus dels carburants respecte al mes anterior. El preu del Gasoil de calefacció s’incrementa un +2,2%, el del Gasoil de locomoció i el Gasoil de locomoció millorat han augmentat un +0,3%, la Gasolina sense plom de 95 octans un +1,1% i la Gasolina sense plom de 98 octans un +1,0%, segons les dades fetes públiques pel Departament d’Estadística.

Si es compara amb el mes de setembre del 2020, s’ha produït també un augment general dels preus dels carburants, de més del 20% en tots els tipus: el del Gasoil de locomoció un +21,2%, el del Gasoil de locomoció millorat un +20,5%, el de la Gasolina sense plom de 95 octans un +21,3% i el de la Gasolina sense plom de 98 octans un +20,0%. El preu del Gasoil de calefacció ha augmentat en un +26,0%.

Pel que fa a la comparació dels preus mitjans dels darrers dotze mesos amb el mateix període anterior, es constata un augment general dels preus, excepte el del Gasoil de calefacció, que ha disminuït en un -0,4%. El del Gasoil de locomoció i el del Gasoil de locomoció millorat han augmentat, ambdós, un +2,1%. El de la Gasolina sense plom de 95 octans i el de la Gasolina sense plom de 98 octans augmenten un +3,4 i un +3,3% respectivament.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES