Iniciades les obres d’adequació d’un solar municipal per convertir-lo en aparcament públic i gratuït a la zona sud de l’Horta del Valira de la Seu d’Urgell.

Aquesta actuació és fruit d’un acord de plenari de l’Ajuntament urgellenc que té un doble objectiu: endreçar la mobilitat del trànsit rodat per accedir a l’escola Albert Vives i aconseguir una nova bossa d’aparcament públic, a tocar del barri de Santa Magdalena, que  donarà resposta en els grans esdeveniments que celebra la Seu com són la Fira de Sant Ermengol i la Festa Major, que comporten una gran afluència de vehicles vinguts de fora de la ciutat. 

Les obres, que finalitzaran en breu, tenen un cost total de 14.278 euros. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada