El Comú d’Andorra la Vella ha fet una nota sobre les obres en curs a la parròquia:

Hi ha obres que convé realitzar en època estival, com succeeix amb les del Reguer de Santa Coloma i les que són limítrofes amb les zones escolars, per evitar crear molèsties a l’entorn de les escoles durant el curs.

 Cal que estiguin finalitzades abans no comenci la tardor, època d’inundacions ordinàries dins del cicle hidrològic. És per aquest motiu que els treballs de prolongació del col·lector del Reguer de Santa Coloma, tan necessaris i, alhora, demanats per la ciutadania, s’han de portar a terme en l’època estival, perquè estiguin acabades abans de la tardor i minimitzar el risc de patir noves inundacions.

D’altra banda, les obres ja acabades de la Baixada del Molí- Prada Motxilla, que estan ubicades en un dels accessos més importants al Lycée Comte de Foix, s’han de fer per força a l’estiu, en l’època més llarga de vacances escolars. La mateixa motivació és la que afecta les obres situades a l’avinguda Meritxell amb el carrer de la Creu Grossa, accés principal al Col·legi Sant Ermengol i les obres de les voravies i aparcament del carrer Mossèn Lluís Pujol, que dóna accés al Col·legi Mare Janer i a l’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell.

Altres obres en curs com l’aparcament de la zona de l’antiga impremta Casal i Valls, l’embelliment de l’avinguda Riberaygua i el pont sobre el riu d’Enclar, per la seva situació i circumstancies no han de generar cap pertorbació singular als veïns ni als visitants.

Finalment, l’oficina de turisme ubicada a la Plaça de la Rotonda, vist les reduïdes dimensions de la mateixa i el gran volum de turistes als que atén, requeria una actuació sense demora, igual que el necessari reforç estructural de la plaça. Es van ajornar les obres per diversos motius: la gran expectació que va suscitar l’arbre de Nadal assentat a la mateixa plaça fins al final del mes de febrer, la Setmana Santa i el pont de l’1 de maig, dies de gran afluència turística, van aconsellar ajornar les licitacions escaients fins a principi de l’estiu. D’altra banda, tenint en compte la gran afluència de públic que genera la Fira d’Andorra, es necessari que les obres de l’oficina i de la plaça de la rotonda, itinerari per anar a la Fira, estiguin enllestides, abans de la seva inauguració.

(Text: Comú d’Andorra la Vella)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada