scooterEl Ministeri de Salut i Benestar ha tingut coneixement a través de l’Agència Española de Medicaments y Productos Sanitarios (AEMPS), d’un recordatori de seguretat referent als scooters models Leo, Orion i Comet, de l’empresa INVACARE, S.A. fabricats entre gener i març del 2012.

L’empresa ha emès comunicat en el que informa de la possibilitat que es separi el component VR, que és a dins del panel del manillar, degut a què els cargols que el subjecten s’afluixin. 

D’acord amb la informació aportada per l’AEMPS:

  • Si el component VR s’afluixa en arrencar el scooter els LED del manillar parpellejaran 7 vegades per indicar un error i l’scooter no es podrà conduir com mecanisme de seguretat.
  • Si el component VR s’afluixa mentre es condueix l’scooter, s’originarà una anomalía en la resposta de la palanca de l’accelerador. Per controlar l’scooter, caldrà utilitzar el fre de mà o apagar-ho amb la clau de contacte.

Productes afectats:

Scooter Invacare Leo, Orion i Comet, fabricats entre gener del 2012 i març del 2012.

Recomanacions: Per als establiments distribuïdors i ortopèdies

  1. Si disposa al seu establiment d’unitats en stock corresponents a algun dels númerso de sèrie afectats indicats a l’annex 1 a aquesta nota dels models Invacare Leo, Orion i Comet, no les lliureu a cap usuari fins que efectuïn la revisió del component VR.
  2. Si ha venut o lliurat algun d’aquests números de sèrie a usuaris, intenti identificar-los, notifiqui’ls aquesta incidència i recuperi el producte per a procedir a la revisió del servei del component VR.

Per als usuaris

  1. Comprovi si el nombre de sèrie del seu scooter es correspon amb algun dels indicats a l’annex 1 adjunt a aquesta nota
  2. En cas que així sigui, contacti amb la seva ortopèdia per procedir a la revisió del component VR
  3. Si el seu scooter no es correspon amb aquests models i números de sèrie esmentats prèviament, no us afecta aquesta nota de seguretat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada