La companyia TSA va començar a operar divendres amb normalitat els vols organitzats per Viatges Regina i que enllacen l’Aeroport Andorra-la Seu amb els de Palma de Mallorca i Madrid. A un quart de vuit del matí, tal i com estava previst, es va enlairar el primer avió en direcció a les illes amb cinc passatgers. Com que l’aeronau compta amb vuit places i per tal d’atendre totes les reserves, es va fer una segona rotació a les 9.45 hores amb set persones més i, a la tornada, van ser quatre els viatgers que van arribar al Pirineu.

La firma andorrana, amb base a la infraestructura pirinenca, substitueix a la francesa Twin Jet, que havia de cobrir tots dos trajectes i un tercer cap a Marsella però que ho ha deixat de fer una setmana després d’iniciar-los i de mutu acord amb l’empresa alturgellenca. El motiu, segons l’agència de viatges, són els diversos problemes operacionals i de comunicació que han tingut amb la companyia.

El gerent de Viatges Regina, Albert Vinseiro, ha valorat positivament el bon funcionament de les operacions que la companyia TSA, basada al mateix aeroport alturgellenc, està duent a terme des de divendres, ja que els dos enlairaments cap a Palma de Mallorca es van desenvolupar amb una absoluta puntualitat. “Amb els pilots tenim plena confiança i amb l’avió també”, va destacar. El responsable de l’empresa alturgellenca també va explicar que l’aparell, un model Cessna als qual entre d’altres hi han pujat pilots de Moto GP, és més ràpid que el de Twin Jet i permet guanyar entre 10 i 15 minuts en cada rotació.

El fet que l’agència de viatges haguès venut dotze bitllets per anar a les illes i que l’avió tingui només vuit seients va obligar a modificar els horaris per poder programar dos vols cap a Palma de Mallorca. D’aquesta manera, el primer es va avançar a les 7.15 del matí i el segon va sortir a les 9.45 hores. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada