Normalitat el primer dia de tancament al trànsit de l’avinguda Meritxell

El primer dia de tancament de l’avinguda Meritxell es va viure amb normalitat per part dels vianants i vehicles. El fet que aquest tram s’hagi tancat en alguna altra ocasió va fer que la majoria de ciutadans coneguessin els passos alternatius i no els agafés per sorpresa.

Aquest diumenge va ser el primer dia en què el tram de l’avinguda des del carrer de la Unió fins a la plaça de la Rotonda ha esdevingut de vianants definitivament. Una jornada tranquil·la a causa de l’efecte del Tour, que va provocar que la zona comercial no acumulés el gros de visitants d’un dia festiu. Malgrat tot el tancament no va sorprendre ningú gràcies a la difusió d’informació prèvia als mitjans de comunicació i el treball dels agents de circulació per alertar dels canvis.

La cònsol major, Conxita Marsol, creu que la gent del país ho té “molt aprés” i que per als visitants estava tot “molt ben senyalitzat”. En definitiva, “un bon dia per a Andorra la Vella”.

De moment les restriccions han afectat només els vehicles motoritzats, l’objectiu és restringir l’accés únicament per als vianants. Per això es prendran mesures perquè no passin tampoc bicicletes i altres petits vehicles.

En els pròxims dies es faran reunions amb els agents de circulació a fi d’analitzar l’efecte, tot i que a priori tot apunta que no hauria d’afectar excessivament el trànsit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.