duana vaga 1

Els serveis mínims han pogut cobrir a primera hora el moment de més aglomeració de transports de mercaderies a la duana. El punt més calent, pel volum que assumeix, és la frontera del riu Runer.

L’hora de més intensitat d’entrada de mercaderies ha estat entre les vuit i les nou del matí, quan han arribat els productes frescos i l’alimentació. Ha estat el moment de més aglomeració de la jornada, tot i així s’ha pogut assumir amb els serveis mínims. La resta del dia el trànsit de mercaderies ha estat mínim. Ha entrat menys de la meitat del que és habitual.

Els funcionaris en vaga no s’han acostat aquest matí fins a la frontera. El president del sindicat, Joan Seguí, ha assenyalat que així s’havia acordat. Seguí ha corroborat la normalitat en el desenvolupament de la protesta i ha destacat que no s’ha bloquejat el país.

Per la seva banda, els transportistes no han notat pràcticament la protesta. La majoria ha fet els tràmits com és habitual.

Encara hi ha dues franges horàries en què l’activitat és forta. Tot i així, tot apunta en que la dinàmica de la jornada serà la mateixa en el que resta de dia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada