Nord Andorrà ha signat un acord amb Agora International School Andorra (societat Col·legis dels Pirineus, SA) per a la construcció i explotació d’una planta de producció solar fotovoltaica als edificis de l’escola, propietat del Comú de la Massana i situats a l’Aldosa.

Aquest acord se suma a les millores que Agora Internacional està realitzant actualment a l’escola i gaudeix també de l’acord del Comú de la Massana remarcant així el seu compromís amb el medi ambient.

Aquesta instal·lació tindrà una potència de 420kW i es convertirà en la planta solar més gran d’Andorra per davant dels 175kW estació nacional d’autobusos i estarà operativa cap a principis de novembre d’enguany. L’empresa contractada per a realitzar aquestes feines és Energi.

Dades instal·lació de l’Aldosa:
1.320 panells solars
Superfície cobertes: 2.524 m²
Producció anual: 480.000kWh
Equivalència consum: +-150 llars (barri antic de l’aldosa)

Nord Andorrà és una societat completament compromesa amb el medi ambient, essent explotador i gestor d’una instal·lació solar de 80kW a la Caubella (Pal) i una de 20kW al seu magatzem de la Massana. Juntament amb la Mútua elèctrica de Sant Julià també és membre de PERSA, empresa explotadora de la minicentral hidràulica d’Arcalís i amb altres
projectes en curs.

Nord Andorrà esdevindrà l’empresa amb la producció solar fotovoltaica injectada a la xarxa més gran del país amb més 600.000kwh/any, energia produïda al territori nacional i deixada de comprar a l’exterior.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada