ferrerL’alcalde de la població de Morelia, a l’estat mexicà de Michoacán, Wilfrido Lázaro Medina, ha lliurat aquest matí el reconeixement com a hoste distingit a Rosa Ferrer, Cònsol Major d’Andorra la Vella, en companyia del Síndic Salvador Abud Mirabent, regidors i membres del seu gabinet.

Instal·lats al despatx privat de l’alcalde, les autoritats municipals i les andorranes han intercanviat experiències sobre temes d’interès mutu com la implementació de polítiques públiques que contribueixin a elevar la qualitat de vida dels seus habitants.

Segons recull un rotatiu de Morelia, “He tingut l’honor de rebre el nomenament de Hoste Distingit, és una experiència meravellosa, Morelia és una ciutat molt cuidada, els he felicitat per la neteja i la cura que dediquen a mantenir els seus monuments històrics, per molts motius mereix tenir el títol de Ciutat patrimoni de la Humanitat ” ha indicat rosa Ferrer.

Després d’esmentar que el principat d’Andorra és un micro estat europeu, catalogat com un dels millors llocs turístics per a activitats relacionades amb la neu al món, ha reconegut la sensibilitat del regidor morelià per buscar alternatives que redundin en millors i majors beneficis per a la població.

Ha assegurat que en aquesta visita ha aprofitat per conversar amb les autoritats de l’ajuntament morelià sobre la possibilitat d’intercanviar experiències i compartir pràctiques de bon govern municipal.

Segons la premsa local, Rosa Ferrer, ha explicat que la seva administració es caracteritza per mantenir una de les taxes més baixes de criminalitat en el món; “Per aconseguir-ho mantenim una relació política de proximitat amb els ciutadans, ha estat un factor que facilita la feina dels funcionaris de govern en pro del benestar social”.

Al voltant d’aquest tema, ha afirmat que Morelia és una ciutat segura i ha comentat: “vaig tenir l’oportunitat d’estar en la desfilada d’ahir i m’he passejat amb tota tranquil·litat, la gent és molt amable i molt educada”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada