L’executiu ha aprovat aquest dimecres, a proposta del ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell, el nomenament de nous membres del Protectorat de Fundacions donat el recent canvi de Govern. El Protectorat està integrat per les figures següents: el titular de Justícia, la secretària general del Govern, l’interventor general, un lletrat del Gabinet Jurídic i un càrrec del ministeri que exerceix les competències en l’àmbit d’Interior. La secretaria, amb veu i sense vot, recau en un tècnic adscrit al ministeri de Justícia.

Després del canvi de legislatura només repeteixen Meritxell Bonell com a interventora general del Govern i Sonia Maria Pérez com a lletrada adscrita al ministeri de Justícia i Interior. Per tant, s’ha procedit a aprovar el nomenament de Josep Maria Rossell, titular de Justícia i Interior en qualitat de president, Ester Fenoll secretària general del Govern, Joan Antoni León, secretari d’Estat de Justícia i Interior i Maria Antonia Benítez, lletrada del Gabinet Jurídic del Govern.

El Protectorat té cura de l’exercici correcte del dret de les fundacions i ha de vetllar per la realització del seu interès general propi. D’aquesta manera, informa el Govern de qualsevol circumstància que posi en perill l’assoliment d’aquestes finalitats fundacionals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada