El Govern a proposta del ministre de Turisme i Comerç, Francesc Camp, ha aprovat el nomenament dels nous membres de la Comissió Interministerial de lluita contra l’intrusisme empresarial.

La composició de la Comissió és: en representació del Ministeri de Comerç, Neus Soriano; com a representants de Comerç i Inspeccions, Josep Lluís Pujol; representant al Servei de Duana, Òscar Sánchez; del Departament de Transports, Nicolau Obiols; en representació del Departament de Tributs, Josep Xavier Jiménez, el membre representant del Servei de Policia, Marc Serrat i finalment el representant del Departament d’Immigració, Jesús Guardiet.

La Comissió Interministerial de Lluita contra l’Intrusisme Empresarial, té encomanades diverses funcions entre les quals destaca principalment, la posada en funcionament del Centre d’Atenció Contra l’Intrusisme (CACI), l’òrgan encarregat d’atendre les denúncies o comunicacions per part del sector empresarial i d’executar les pertinents inspeccions si s’escau.

El CACI, durant els exercicis 2011, 2012, 2013, 2014 i 2015 ha atès i tractat un total de 86 consultes i 539 comunicacions o denúncies no formals. Les denúncies durant el 2015 més d’un 50% respecte les rebudes durant el 2011.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada