nokiaNokia torna a la càrrega. La signatura d’origen escandinau ha anunciat recentment la seva intenció de tornar a produir dispositius mòbils després de l’adquisició per part de Microsoft d’aquesta divisió.

A través d’un dels seus portaveus, Roberto Morlino, Nokia Technologies ha afirmat estar buscant un nou soci d’abast mundial que es pugui responsabilitzar de la producció i fabricació de tot els elements que conformarien el seu nou terminal.

La firma està actualment centrada en altres sectors com són els serveis de localització i mapeig o les infraestructures de xarxes.

La notícia arriba en un moment absolutament calculat doncs recentment Microsoft ha anunciat unes pèrdues de 7.600 milions de dòlars i l’acomiadament de 7.800 treballadors provinents de la divisió de dispositius de Nokia. Sens dubte un cop dur per a la companyia creada per Bill Gates que pot actuar com a revulsiu per Nokia. Amb tot haurem d’esperar fins al quart trimestre de l’any per veure comercialitzar els smartphones i tauletes que Nokia ha anunciat voler produir. Això es deu al fet que l’empresa va signar, amb la venda de la seva divisió de dispositius, una clàusula per la qual no pot vendre cap dispositiu amb el seu nom fins a l’any 2016.

Per Tecnonews. Foto: Wikimedia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada