nokadi

Supermercats, restaurants, perruqueries i altres establiments solen premiar els seus clients més fidels amb diferents ofertes, targetes de segells i cupons. No obstant això, aquests queden sovint ocults sota un gran desordre en el moneder amb una gran quantitat de targetes o tiquets que finalment no arriben a canviar-se.

Segons un estudi realitzat per NoKadi, un 44% dels consumidors no aprofita els avantatges que ofereixen els seus programes de fidelització, tot i que aquestes són el primer motiu de fer-se soci per al 63% dels enquestats. El motiu de la pèrdua de l’ocasió és clar: ens és difícil portar sempre a sobre les targetes de soci o els cupons a l’hora de realitzar la compra. L’app NoKadi, disponible gratuïtament per a iOS i Android, dóna la resposta a aquesta necessitat de forma ràpida i còmoda.

Per realment gaudir dels programes de fidelització, NoKadi digitalitza il·limitades targetes de soci, allibera la cartera del caos i proposa oblidar-se d’emails promocionals i ofertes a la bústia per començar a utilitzar aquestes d’una manera senzilla, pràctica i eficaç des del mòbil. Els usuaris de l’app gratuïta poden ja tenir a tan sols un clic de distància tots els descomptes i targetes en el moment que els necessitin, estalviant temps i diners.

El Smartphone ja ha arribat a un 80% de penetració a Espanya el 2014, segons estudis recents del sector, i s’utilitza unes 3,3 hores cada dia. A més, un 90% dels propietaris d’un Smartphone estan interessats a rebre ofertes i cupons de les seves marques favorites a través d’aquest canal, a causa de la comoditat que suposa utilitzar el mòbil a la vida quotidiana.

Els consumidors s’interessen per les ofertes exclusives de les seves marques i establiments favorits però és realment difícil organitzar-les per poder recordar-se de elles i canviar-en el moment adequat. NoKadi posa ordre en les campanyes -ofertes i cupons- perquè els consumidors puguin consultar i fer-les servir sempre que ho necessitin.

Per Tecnonews / AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada