No esperis res

Avui vull parlar-vos d’un estil de vida. No esperis res. Una senzilla frase que amaga tota una filosofia que pot portar-te a ser més feliç o simplement a tenir menys decepcions. La nostra ment tendeix a avançar-se en el futur. És a dir coneixem algú, iniciem un nou projecte o una feina nova.

Situacions infinites de les que esperem grans resultats i moltes vegades el que trobem són grans decepcions. Per què ens decebem? Perquè més que esperar un resultat ho imaginem, idealitzem el com serà i resultarà allò que fem. Quan no passa com esperem ens decebem. Amb les persones, els projectes, etc…

És una fina línia en la qual hem de mantenir igual que un equilibrista. Hem de fer les coses amb il·lusió? Hem d’imaginar un bon final? Cal gaudir d’allò que fem? La resposta a totes aquestes preguntes és sense cap mena de dubte i de forma rotunda un gran SI. Per descomptat que hem d’il·lusionar-nos, gaudir i imaginar un bon final, tot això i més. Però atenció i aquest és el punt d’equilibri no hem d’esperar res. No tot depèn de nosaltres.

Quan un ha donat el seu màxim per a allò que l’il·lusiona la resta està per veure. Si res esperem, res ens decebrà i haurem viscut amb tota la il·lusió. Així doncs amb aquesta filosofia de vida com deia a l’inici, podràs ser més feliç o si més no, patir menys decepcions.

Per www.juanjuncosa.com / AMIC

TOTES LES NOTÍCIES