No deixis de lluitar

És ja habitual per part meva donar consells. Per això el títol de la meva secció és “res a perdre tot a guanyar”. Consells que penso que de seguir-los no tens res a perdre i si et funcionen molt a guanyar. Avui amb aquest títol: “no deixis de lluitar” vull fer referència a que és igual com sigui la teva situació personal o laboral, dóna el mateix si els teus objectius o somnis, metes semblen perduts. Els partits es juguen fins a l’últim minut.

Per perduda que sembli una causa, mentre puguis, mentre estiguis en joc, dóna el millor de tu. Encara que et sembli que de res serveix, fes també aquelles coses que creus que et serviran en un futur; sigui aquest pròxim o llunyà. L’únic compromís real que tens amb la teva vida és donar el millor de tu sempre que puguis. El partit de futbol celebrat el 21 de desembre de 1983 entre les seleccions d’Espanya i Malta, que va concloure amb un resultat de 12-1 a favor dels locals, va suposar la classificació d’Espanya per a l’Eurocopa de 1984.

Ningú creia que fos possible, però va succeir. En esport sempre trobem exemples de superació. Per exemple, el d’un atleta en una carrera de 100 metres llisos. Es va ensopegar en sortir, quedant últim, però es va aixecar i es va posar a córrer a tota velocitat . El seu esforç va valer la pena perquè va acabar guanyant la carrera. Dóna sempre el teu millor esforç.

TOTES LES NOTÍCIES