nissan trail

Característiques
El Nissan X-Trail és un tot terreny amb capacitat per a cinc o set places, que ofereix una bona resposta tant en circulació urbana com interurbana i per altres vies més abruptes.

Estèticament, l’X-Trail es caracteritza per l’equiibri entre elegància i robustesa, una combinació que atrau mirades i que proporciona un coeficient aerodinàmic, amb el qual s’aconsegueix una conducció òptima.

De l’exterior, també destaquen els fars Led, en forma de bumerang. A l’interior, l’habitacle és elegant i confortable, amb materials d’alta qualitat, a la vegada que s’incorporen ginys tecnològics i de connectivitat d’última generació. Alguns d’aquests ginys són la càmera de visió de 360 graus i l’assistent d’estacionament automàtic.

L’habitabilitat és una altra de les qualitats de l’X-Trail. L’opció de 5 a 7 places i a l’inrevès es realitza en qüestió de segons. Si optem per les 5 places, els 2 seients restants queden integrats a l’alçada del maleter, de manera que l’espai de càrrega és uniforme.

Motor
El vehicle està disponible amb un únic propulsor dièsel de 130 cavalls, que acredita una velocitat punta de 188 km/h, amb una acceleració de 0 a 100 en 10,5 segons i un promig de consum, en carretera i ciutat, de 4,9 litres als 100 quilòmetres recorreguts. Aquest motor va acoblat a una caixa de canvis manual de sis relacions tot i que, segons opcions, se’n pot equipar una d’automàtica.

Seguretat
Un vehicle de les característiques de l’X-Trail que, en ocasions, ha de superar difícils obstacles, ha d’equipar l’últim en seguretat. La tecnologia que incorpora permet arribar a on no arriba l’home i alertar al conductor sobre possibles contratemps. En aquest sentit, podem esmentar el control d’angle mort, el detector de moviment, l’alerta per canvi involuntari de carril o el sistema anticol·lisió.

En funció del ferm i de les condicions climatològiques, pot ser d’ajuda el sistema de control actiu de la calçada, el fre del motor actiu (que aconsegueix una deceleració progressiva i una aturada suau) o el control de traçat actiu.

Per El Tot Granollers / AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada