nissanCaracterístiques

El nou Nissan Qashqai està muntat sobre una nova plataforma, que repercuteix directament en es dimensions exterior i en la confortabilitat interior. El vehicle és ara més gran i el maleter també ho és, amb 30 litres més respecte del seu predecessor i té ara un total de 430 litres de capacitat.

El nou Qashqai compta amb nou disseny, amb una imatge atlètica i imponent, i avançada tecnologia, amb funcions de connectivitat d’última generació per tal de donar al conductor el control total del vehicle.

A l’¡nterior ens trobem amb un vehicle que destaca pel confort, habitabilitat i la versatilitat. En aquest sentit, l’interior del vehicle es pot modificar, en funció de les necessitats de càrrega i de configuració dels ocupants.

A nivell tecnològic un dels elements que permet incorporar el Qashqai és l’assistent d’estacionament automàtic, que funciona amb un sistema de 4 càmeres que ofereix visió panoràmica de 380 graus.

Motor

Els motors del Nissan Qashqai es caracteritzen pel perfecte equilibri entre la potència i l’eficiència i el baix consum i les baixes emissions de CO2.

A més a més, tenen funció Stop & Start, que atura el motor automàticament quan el vehicle està parat i permet reprendre la marxa automàticament quan el conductor ho necessita. Es tracta d’un sistema especialment útil en circulació en ciutat, quan el vehicle s’ha d’aturar contínuament.

D’aquesta manera, no es gasta combustible i no perjudica el medi ambient. El nou Qashqai està disponible amb dos propulsors dièsel i un a benzina. Els motors dièsel són un 1.5 dci de 110 cavalls (amb velocitat punta de 182 km/h i consum mitjà de 3,8 litres), i l’1.6 dci de 130 cavalls (velocitat màxima de 190 km/h i promig de consum de 4,5 litres).

L’opció a benzina és l’1.2i de 115 cavalls, que acredita 185 km/h de velocitat màxima, amb un consum combinat de 5,5 litres.

Seguretat

El Nissan Qashqai és un vehicle segur, amb un complet equipament de seguretat activa i passiva, que se suma a l’anomenat ‘Escut de Protecció Intel·ligent’. La tecnologia és una part molt important de la seguretat del Qashqai, d’entres els elements interessants, podem destacar-ne aquests: assistem de llum en carretera, identificador de senyals de trànsit, alerta per canvi de carril involuntari, sistema anticol·lisió frontal, detector de moviment, control d’angle mort i detector de fatiga.

Per El Tot Granollers / ACPG – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada