micraCaracterístiques

El Nissan Micra és un atractiu utilitari, que aquest 2013 presenta nova imatge, amb un renovat paraxocs posterior i unes llandes d’aliatge de 16 polzades que criden l’atenció.

Un vehicle urbà, que destaca per l’excel·lent maniobrabilitat i agilitat, dues qualitats extremadament útil en circulació en ciutat. Tot i que en circulació en carretera el Nissan Micra ofereix un comportament a l’alçada de les circumstàncies.

A l’interior ens trobem amb una consola central que presenta nous gràfics en el quadre de visualització multifuncional. Un lloc de conducció perfectament adaptat i ergonòmic a les necessitats del conductor.

L’habitacle és prou ampli i confortable, amb una banqueta posterior divisible 2 + 1. A l’interior es pot gaudir d’un espai acollidor, que transmet dinamisme i esportivitat però, a la vegada, elegància.

A més a més, resulten molt útils els múltiples espais portaobjectes que es disposen en llocs estratègics.

Motor

Quant a motoritzacions, el Nissan Micra compta amb dos motors a benzina de 80 i 98 cavalls 1.2.

En el cas del 80 cv, el vehicle pot circular a una velocitat punta de 170 km/h, amb una acceleració de 0 a 100 en 13,7 segons i un consum mixt de 5 litres. Aquest propulsor va associat a una caixa manual de cinc relacions, tot i que també es pot acoblar a una d’automàtica amb variador continu.

L’1.2 de 98 cavalls acredita 183 km/h de velocitat màxima, amb una acceleració de 0 a 100 en 11 segons i mig i un consum combinat de 4,3 litres als 100.

Es tracta d’un modern propulsor que incorpora el sistema d’aturada i d’engegada automàtica Stop & Start.

Seguretat

La seguretat és clau per a Nissan en la concepció de vehicles. De sèrie, el Micra incorpora un total de 6 coixins de seguretat. A més a més compta amb sistema d’estabilitat ESP, al qual s’hi suma el sistema antibloquejament ABS.

També hem de fer esment del sistema de control de tracció TSC, que controla, individualment, la pressió de frenada de les rodes i redueix el par motor per tal de maximitzar-ne la tracció.

Per El Tot Granollers / ACPG – Redacció

1 comentari

  1. Em sembla que la foto no correspond al model d’enguany.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada