Característiques

Turisme de cinc portes, el nou Nissan Leaf presenta modificacions en la imatge exterior, amb una graella diferent que dóna més protagonisme al frontal, que inclou uns fars trapezoidals amplis incrustats sobre el capó. La part del darrere continua amb les línies suaus i aerodinàmiques.

L’interior, respecte de l’anterior versió, dóna més protagonisme a la comoditat dels ocupants, amb més amplitud, especialment en l’espai posterior. El maleter també creix en capacitat i passa dels 330 als 370 litres, unes dimensions considerables.

Un vehicle confortable, modern i tecnològic, amb un plafó d’instruments de dos nivells. El superior inclou elements com el velocímetre i els indicadors de temperatura exterior; mentre que a la línia inferior trobem l’ordinador de viatge i diversos indicadors; d’entre els quals el de càrrega de bateria, que informa sobre la situació actual i el temps necessari per recarregar-la.

 Motor

El Nissan Leaf funciona amb un motor elèctric de 109 cavalls i autonomia de 199 quilòmetres. Respecte del model que va sortir al mercat el 2010, aquest nou propulsor pot recórrer de mitjana sobre uns 20 quilòmetres més.

La bateria, que es pot tenir en règim de lloguer o de compra, es recarrega connectant-la a la xarxa elèctrica en tan sols unes quatre hores, gràcies a la instal·lació d’un nou carregador. Amb l’anterior, la bateria necessitava unes 12 hores de càrrega per estar al màxim.

La bateria també es recarrega parcialment en moment de deceleració del vehicle.

El propulsor del Nissan Leaf permet una velocitat màxima de 144 km/h, amb una acceleració de 0 a 100 en 11 segons i mig.

 Seguretat

Alguns dels elements de la seguretat de sèrie d’aquest nou Nissan Leaf són els coixins de segurerat frontals del conductor i del passatger, de cap davanters i posteriors i els laterals davanters. El vehicle també incorpora antibloquejament de frens ABS, assistent d’engegada en pendent, control d’estabilitat ESP i distribució electrònica de frenada EBD.

 Per Tot Granollers / ACPG – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada