El  tercer meeting de l’ICE Gladiators 2017 es va saldar amb un nou triomf de Nil Solans en la cinquena prova del campionat mentre que, la ratxa triomfal del campió es va trencar en la següent. Xavier España va aconseguir la primera posició després de mantenir un espectacular duel amb Jaume Betriu.

La climatologia va marcar el desenvolupament d’aquesta tercera cita de l’ICE Gladiators 17, La neu que no va deixar de caure durant tota la tarda en les vies d’accés al Port d’Envalira, va provocar que bona part dels pilots decidissin no desplaçar-se a l’escenari de la competició. Un escenari que, malgrat tot, estava en perfecte estat per a la disputa de les diferents mànigues.

L’inici de l’ICE 3 va ser idèntic al de les anteriors cites del campionat. Domini absolut de Solans en els entrenaments oficials que va tornar a superar en més de 2” al seu immediat perseguidor, en aquesta ocasió Xavier España.

En la primera de les carreres programades, Solans també va exercir el seu domini habitual deixant sense opció als seus rivals des de la mateixa sortida. Xavier España i Jaume Betriu van protagonitzar un bonic duel que al final es va decidir a favor del pilot andorrà.

En la continuació España i Betriu van tornar a ser els protagonistes, aquesta vegada lluitant pel primer lloc del podi. España va aconseguir el seu primer triomf de la temporada en superar al seu rival en un final molt ajustat.
Nil Solans no va poder mantenir la seva línia guanyadora. Se li va parar la moto i al intentar engegar-la, es va adonar que havia perdut la palanca d’arrencada. Al final va aconseguir el seu objectiu, empenyent la seva Honda, però després de perdre un temps impossible de recuperar.

El quart meeting, penúltim del calendari, de l’ICE Gladiators 2017 es disputarà dimecres que ve en l’escenari habitual, Circuit Andorra, i amb l’horari de sempre, és a dir a partir de les 20.00 hores.

(Text i foto: Fotoesport)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada