Nevasa acomiada prop del 30% de la plantilla

Prop del 30% de la plantilla de Nevasa ha causat baixa, o en causarà en les properes setmanes, en el que han definit com ‘una reestructuració de l’empresa’, segons les fonts consultades. Són 8 acomiadaments directes, dels quals 7 d’ells són amb efectes immediats i 1 ho serà al setembre quan enllesteixi un projecte que està fent. A aquests vuit acomiadaments se li suma el trasllat d’una altra persona a l’empresa de Pas Grau Internacional, i també causarà baixa durant aquest mes una altra persona per jubilació sense que es cobreixi el lloc que deixa vacant. Són 10 baixes en total.

El procés de comunicació de les baixes s’ha produït durant aquest divendres al matí quan la directora de Recursos Humans acompanyada de dos responsables de Saetde i Ensisa -les dues societats que formen Nevasa- s’han desplaçat fins les oficines de l’empresa a Andorra la Vella. Allí, segons les fonts consultades, han anat donant la carta d’acomiadament d’un en un acompanyada d’una declaració de bones intencions per ajudar-los a recol·locar-se en el mercat laboral i, en cas que arribat l’hivern no tinguessin feina, se’ls tindria en compte a l’hora de fer la selecció de temporers. Algunes de les persones acomiadades hi portaven força anys treballant, ja abans de la creació de la nova marca comercial de Grandvalira.

Aquests acomiadaments i baixes laborals a Nevasa es produeixen mentre s’està a l’espera que s’incorpori la nova directora comercial i de màrqueting de Grandvalira, Núria Tarré.

2 comentaris

  1. Ja ho va dir el cap de Govern: l’atur s’apujarà dramàticament en els propers mesos.

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES